Rammelbak ingeleverd

We zitten op het vliegveld van Alice, te wachten op onze vlucht… al een paar uur. Niet dat er vertraging is, maar de tijd die we ingepland hadden vanochtend om de camper in te leveren was iets te ruim. Het inleveren was een fluitje van een cent. Geen vragen over de verloren watertankdop, het feit dat we geen schade hadden en de benzinetank vol was, was voldoende.

De taxirit naar het vliegveld was wel een belevenis. Denis, de chauffeur, praatte erg graag en veel. Zeer vermakelijk, wijze levenslessen en hij kondigde aan dat hij een boek gaat schrijven. We houden ‘m in de gaten.

En dan de koffers… Gezamenlijk 1 kilo overgewicht! Viel dat even mee. Kosten: 10 dollar, ware het niet dat de man bij ‘de kassa’ niet erg onder de indruk was, en die 10 dollar discreet maar overtuigend Nicoliens kant weer opschoof. No worries! Kortom: we hebben alle vertrouwen dat we alles meekrijgen zonder (al te veel) bij te betalen.

Nog even over gisteren: de didgeridoo show was erg leuk. Leuk in elkaar gezet, we mochten zelf ook meedoen en uiteindelijk heb ik, nog voor mijn verjaardag, een mooie didge gekregen van Nicolien. Met een beetje mazzel is ‘ie er voor kerst :-). Nu alvast goed de oefeningen doen!

We zijn nog 4 nachten in Palm Cove, ten noorden van Cairns. Er staat in ieder geval nog een excursie op ons plan, en dat is een bezoekje aan het Great Barrier Reef. Wat we verder gaan doen weten we nog niet, maar het weer wordt goed, we hebben niet voor niets badhanddoeken en ieder 3 boeken mee en er is een zwembad (vanwege kwallen wordt zwemmen in zee afgeraden). Ben benieuwd!

G’day!

1 thought on “Rammelbak ingeleverd

  1. Nicolette

    Wat lekker, nog een paar dagen bij het zwembad. Geniet er nog maar even van, want vanmorgen hoorde ik de buurman al zijn autoramen krabben. Hier is het dus ietsje kouder dan daar…

    Ik kan niet wachten tot het concert van Martijn op de didgeridoo! Moeten we Het Concertgebouw al reserveren? Kaarten in de verkoop? Laat het maar weten haha.

    Veel plezier!
    Nicolette X

Comments are closed.