Nog minder dan twee weken…

Met nog minder dan twee weken te gaan begint het toch wel een beetje te kriebelen. De voorbereidingen worden steeds praktischer van aard, en alhoewel we de route en de dagen nog niet precies hebben ingevuld beschouwen we dat maar als de eerste aanpassing aan het zijn in Australie: niet alles tot in de puntjes plannen. No worries, mate!

Ik zal jullie een overzicht geven van wat we wel weten. Waarschijnlijk nog best veel 🙂

1e dag: vertrek naar Hong Kong

2e dag: aankomst Hong Kong, bezoek Hong Kong

3e dag: bezoek Hong Kong

4e dag: bezoek Hong Kong, vertrek naar Sydney

5e dag: aankomst Sydney, bezoek Sydney

6e dag: bezoek Sydney

7e dag: bezoek Sydney

8e dag: vertrek (per trein!) naar Melbourne

9e dag: bezoek Melbourne

10e dag: bezoek Melbourne, camper ophalen

11e dag t/m 28e dag: camper-rit, met als eindbestemming Alice Springs. O.a. bezoek aan tante Corrie, Philip Island, Great Ocean Road, Adelaide, Flinders Ranges, Cooper Pedy, Uluru, Kings Canyon.

29e dag: camper inleveren, vertrek naar Cairns, aankomst Cairns/Palm Cove.

30e dag t/m 33e dag: verblijf in resort in Palm Cove. Er staan wat excursies op ons verlanglijstje, maar we moeten nog even kijken wat we precies gaan doen.

Vlak voor Sinterklaas komen we weer terug. De lootjes zijn inmiddels al getrokken en de eerste surprise en het eerste gedicht zijn al af.

Met deze blog houden we jullie in ieder geval zoveel mogelijk op de hoogte van onze belevenissen in Down Under. We hebben nog geen idee van of er in de Outback altijd internet is. Goede hoop van wel. En anders krijgen jullie een dagje later bericht.

6 thoughts on “Nog minder dan twee weken…

 1. Nicolette

  Laat ik de eerste zijn die een berichtje naar jullie schrijft.

  Nog een paar nachtjes slapen… spannend hoor! Heel veel plezier en geniet er van. Niet te veel shoppen in Hong Kong, want je moet het de hele reis met je meedragen haha. En zoals jullie weten, vind ik jullie reisverslagen erg leuk, dus ik kijk er naar uit. an is het net of ik ook een bteeje in het warme Australie zit. (Ik draai gewoon de verwarming hoog aan als ik ga lezen 🙂 )

  Liefs en een dikke kus,
  Nicolette

 2. Jan & Evelien

  Lieve Martijn en Nicolien,

  Wat hebben jullie een fantastische reis uitgestippeld. Lekker vooruitzicht hoor. Leuk om jullie via deze site te volgen.
  Geniet van het mooie Australie en we zijn benieuwd naar jullie verhalen.

  Liefs broer en schoonzus

 3. Arjan

  Hallo Martijn en Nicolien,

  Ook van mij de wensen voor een goede en veilige reis en een heerlijk verblijf en rondrit in Australie. Geniet van al het moois en bijzonders wat jullie gaan zien, maar bovenal van elkaar! En wij genieten via deze site een beetje met jullie mee.

  Groetjes,
  Arjan

 4. jongste neef sander

  He Martijn en Nicolien,

  Een hele fijne reis (jullie zijn al onderweg op moment van schrijven). Ik hoop dat het een hele bijzondere reis mag worden met veel mooie dingen om op terug te kijken. VEEL PLEZIER!

  Sander

 5. gonny/hans spaan

  Hallo Nicolien en Matijn,
  Is Hong Kong bereikt? Ik denk dat ik de atlas maar binnen bereik leg, want ik kan me geen voorstelling maken van de afstand. Niet anders dan heel ver weg; (Hans wel hoor)
  Een goede reis in alle opzichten….
  Gonny en Hans
  ps die Trees een reactie in het engels zou ze dat volhouden?

Comments are closed.