Dromen

Het is haast niet voor te stellen. Het is 31 oktober.. Morgen vertrekken we, voor de reis die ons de afgelopen maanden flink bezig heeft gehouden. Een droomreis, die nu werkelijkheid gaat worden.

De afgelopen maanden zijn bewogen maanden geweest. Het waren drukke tijden. Druk met leuke dingen, met werk, maar ook druk in het hoofd. Want uiteindelijk is er de afgelopen tijd toch iets veranderd in onze visie op ons leven. En we beschouwen dat als iets positiefs. Maar niet altijd makkelijk. Prioriteiten verleggen, keuzes maken, maar vooral ook doorgaan met het leven dat we zo ontzettend fijn vinden… En dan was daar altijd het vooruitzicht van onze reis.

Een prachtig vooruitzicht. Allereerst een reis die we beiden heel graag hebben willen maken. Een avontuur! Helemaal aan de andere kant van de wereld. Nieuwe indrukken, naar het lijkt een fantastische cultuur, prachtige natuur. De afgelopen weken heeft dat gevoel een extra dimensie gekregen. Het voelt als een einde aan een lastige periode, en het begin van een spannende en onbekende tijd. Even vijf weken samen, met zijn tweetjes. Genieten, uitrusten, nadenken, praten, even bijkomen. Deze reis had op geen beter moment kunnen komen.

Ik voel me goed! En ik weet zeker dat dit alleen maar beter wordt. Want zeg nu zelf, vijf weken Australie, met Martijn aan mijn zijde, wat kan een mens nog meer wensen.

We hebben er zin in! Nog een keer checken of de paspoorten wel klaarliggen en dan zijn we er klaar voor. Klaar voor onze grote droomreis..

7 thoughts on “Dromen

 1. Simon

  Beste Tijn en Nicolien,

  Jeetje, morgen (of ondertussen al vandaag) jullie vertrek! Ik had de vertrekdatum niet in mijn hoofd dus komt het toch nog als een verrassing. Ik kan me voorstellen dat deze reis voor jullie inderdaad op geen beter moment had kunnen komen. Jullie hebben er lang over gedroomd, en nu wordt het dan werkelijkheid. Ik hoop dat jullie een onvergetelijke tijd hebben! Goeie reis en no worries voor de komende 5 weken 🙂

  Groeten van Simon

  PS: erg leuk om jullie belevenissen via deze weg te kunnen volgen!

 2. Chris en Marjon

  Wat een heerlijk vooruitzicht; 5 weken lang genieten van jullie droomreis!
  We wensen jullie ontzettend veel plezier. En als je straks in de outback bent, het meest indrukwekkend vond ik de prachtige sterrenhemel. Zo helder en de ene na de andere vallende ster. Het leek wel een sprookje.
  Geniet!
  Dikke kus van Chris en Marjon

 3. Bas en Mandy

  He luitjes,
  Heeeeeeel veel plezier down under! Laat het gewoon gebeuren en op je afkomen zoals het op je afkomt. Geniet ervan! We houden jullie avonturen in de gaten en horen en zien natuurlijk alles in veel meer detail n uitgebreider als jullie weer terug zijn.

  Groet,
  Bas, ook namens Mandy en Lucas

 4. Marjoke

  Lieve Nicolien en Martijn,

  Niek, wat kun je toch mooi schrijven. Weet nu al dat ik de komende weken een heel mooi verhaal en een mooie reis ga volgen. Gek dat jullie nu naar Hong Kong vliegen waar zo een goede vriend van me woont En nog gekker dat jullie uiteindelijk aankomen in Australie, terwijl mijn nicht morgen voor aantal maanden terug komt uit Australie. Dan lijkt de wereld even zo klein. Ik wens jullie een ontzettend mooie reis en tijd toe!

  Dikke kus,
  Marjoke

 5. Aurelia

  Hallo lieverds,
  Wat snel ineens!! Kan nu al niet wachten op de reisverslagen. Enorm veel plezier bij de Aussies. Geniet van elkaar! En uh.. Nic ga je ook zoveel koekjes bakken?? hihi
  Veel liefs, Reel, Aylin & ………….?

 6. Yvonne van Nimwegen

  Lieve Nicolien en Martijn G’day mates,

  wat een mooie woorden aan het begin van jullie grote avontuur naar Aussieland.
  Ongelofelijk dat, ook zoals reel het zegt, dit nu ineens al is dat jullie gaan na maanden hierna uitgekeken te hebben. Ik verheug me dan ook op jullie reisverslagen en foto’s, misschien herken ik er wel dingen uit alhoewel het voor mij reeds 18 jaar geleden is geweest dat ik er was…
  Ik ben jaloers op jullie omdat ik weet hoe fantastisch dit land is en wat het allemaal te bieden heeft aan cultuur, mensen, natuur etc.
  Ik wens jullie dan ook een ontzettende mooie reis toe, geniet van alle momenten, de natuur en het heerlijke eten. En s’avonds Darling put some shrimps on the barby will ya…………;-)

  Veel Liefs Yvonne en Martijn

 7. Drieske

  Hallo lieverds!!

  Heeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeel plezier ! ja de rest is al gezegt, dus nu alleen nog maar genieten en ik volg jullie op de voet, oja als jullie terug komen heb ik nog een aantal recepten die ik real time ga terug geven, maar Nico eerst genieten van je eigen Martijn salade. hihihi.

  dikke kus, Drieske

Comments are closed.