Tipje voor de minder geavanceerde internet gebruiker

Daar zijn we nog even. We hebben zojuist wat foto’s online gezet. Het is een beperkte selectie. We hebben wijselijk besloten om alle foto’s met onszelf erop ook voor onszelf te houden. 11 uur in een vliegtuig doet de schoonheid van een mens weinig goeds 😉

Morgen een druk programma met allerlei bezienswaardigheden. Dus op tijd het bedje uit, make-up sessie inplannen, en voila; morgen een wat uitgebreider foto-verslag.

Maar goed, dit berichtje was niet bedoeld als klaagzang over onze ‘looks’. We wilden de minder geavanceerde internetgebruiker kort uitleggen hoe je onze foto’s kunt bekijken. Op deze pagina zie je rechts een balk, hier vind je ‘Fotoalbums’. Als je daarop klikt kom je op een aparte pagina, waar alle laatst geplaatste foto’s te vinden zijn. Let op, je bent dan op een aparte pagina, dus wil je terug naar onze website, dan moet je bovenin de internetbalk weer klikken op onze website.

Hmm, ik weet niet of het nu zo handig was om een internet-kluns dit bericht te laten typen. Ik hoop maar dat het duidelijk is. We hebben behoorlijk wat uren in de benen inmiddels, dus een wandelend intellectueel ben ik momenteel niet (wanneer wel ;-))

Oh, nog een laatste berichtje. Mocht je binnenkort geheime Chinese staatsgeheimen ontvangen op je computer: dan moet je bij Martijn zijn. We stonden vanavond in de haven van Kowloon te wachten op de lichtshow, en toen kreeg Martijns IPhone ineens verbinding met het internet. Gratis en aangeboden door de Chinese government. Raar verhaal toch? Maar het lijkt te werken, want zodoende kon hij het vorige berichtje op de website plaatsen. Wonderlijk land….

6 thoughts on “Tipje voor de minder geavanceerde internet gebruiker

 1. Dirk

  Hi Martijn en Nicolien,
  leuk hoor! Ik zal jullie site regelmatig checken.

  Veel plezier op jullie trip.

  Wat kost die iPhone daar? 😉

 2. Marjoke

  hahahaha, 2 lange westerse mensen in China. Doet me denken aan 2 hollandse lange meiden tussen een opstand van heren in Paraquay.
  Ennuh pas maar op met die internet connectie. Rob (spiek) die daar net woont mag geen eens op facebook!? Is gevaarlijk! (-: xx

 3. m/t

  Lieve twee
  Wat een mooie foto’s van Hongkong vanaf het water lijkt het een beetje op New York klopt dat? tijn!
  Ook die licht foto geweldig, ja het was een tas vol apparatuur maar dan hebben wij ook wat te zien en te lezen.
  Ik geniet ervan en reis zo met jullie mee.
  Op nu naar Sydney en de familie daar.
  lieve groet m/t

 4. Leroy

  Ha Coco en Martijn,

  Dit gaat een hele mooie reis worden!!
  (en wij genieten een beetje mee)

  Veel plezier.

  Lfs,
  Leroy x

 5. wim en ans

  wat een mooie onderneming.wim en ik waren onder de indruk van jullie introductie.er spreekt veel moed en levensvreugde uit.
  wij wensen jullie veel plezier op deze mooie trip.
  wij blijven het volgen
  gr.wim en ans

 6. Marcia

  Dag globetrotters!!
  Wat leuk die foto’s, erg herkenbaar. Ben benieuwd hoe jullie HongKong ervaren! Heel veel plezier! Wat gaaf dat jullie dit samen ondernemen!
  Kus
  Marcia

Comments are closed.